Кой съм аз?

Казвам се Николай Делчев и съм съосновател на ФорумФинанси.ком

Имам над 10 годишна кариера в света на финансите и информационните технологии, където имах късмета да работя за едни от най-големите световни компании в индустрии като финансови услуги, производство и търговия на бързо-оборотни стоки (Unicredit, Coca Cola Hellenic, Coca Cola Enteprises, и т.н.). Ръководейки екипи и  проекти на два континента (Европа и Азия) успях, да натрупам голям и профилиран опит, да развия силни лидерски и мениджърски умения, да премина множество курсове и изкарам сериозни сертификати. (LinkedIn)

В какво вярвам?

Животът ме е научил на много неща, но може би, едно от най-важните е, че без постоянно да се учи и развива, човек няма как да постигне мечтите и целите си.

За мен мързелът и чувството за самодостатъчност (задоволеност) са враг на всеки човек, а аз не смятам да държа враговете си близо, като съм се постарал да стоят далеч от мен.

Защо правя всичко това? 

Приемам за истина твърдението, че успешните хора, винаги се възползват от възможности, при които да помогнат на другите. Неуспешните, от своя страна, питат “Какъв ми е кяра на мен?”.  Това бе и причината, без да очаквам нищо в замяна, да започна да споделям това, което съм научил и, което ми е помогнало да постигна резултати.

С тази идея стартирах и единствения изцяло финансово ориентиран форум в България. Желанието ми е да превърна ФорумФинанси, в общност на успелите хора, където заедно да разрешаваме проблеми и да създаваме стойност със споделения си опит и знания. Да помагаме на хората с личните финансови въпроси и решенията, които взимат или са на път да вземат.

Бих се радвал ако разбера, че съм успял да ти помогна, по един или друг начин, в постигането на твоите професионални и финансови цели.

———————–

Николай Делчев