Кой съм аз?

Казвам се Николай Делчев и имам над 10 годишен опит в света на финансите и информационните технологии, където имах късмета да работя за едни от най-големите световни лидери в съответните индустрии (Unicredit Bulbank, Coca Cola Hellenic, Coca Cola European Partners и Louis Dreyfus Company).

За това време, ръководейки екипи и проекти на два континента (Европа и Азия) и в над 10 държави, успях да натрупам богат и профилиран опит, да развия силни лидерски и мениджърски качества и умения, да премина множество курсове и изкарам сериозни сертификати.

В какво вярвам?

Животът ме е научил на много неща, но може би, едно от най-важните е, че без постоянно да се учи и развива, човек няма как да стане нещо повече от това, което е сега.

За мен мързелът и чувството за самодостатъчност (задоволеност) са враг номер едно на човек, и всеки ден е една непрестанна борба с тях.

Защо правя всичко това? 

Приемам за истина твърдението, че успешните хора, винаги се възползват от възможности, при които да помогнат на другите. Неуспешните, от своя страна, винаги ще питат “Какъв ми е кяра на мен?”.

Това бе и причината, без да очаквам нищо в замяна, да създам този сайт и да започна да споделям своя опит и знания, които са ми помогнали да постигна това, което съм днес.

С тази идея стартирах и единствения изцяло финансово ориентиран форум в България. Желанието ми е да превърна ForumFinansi.com, в общност на успелите хора, където заедно разрешават проблеми и създават стойност със споделения си опит и знания. Да помагат на хората с личните финансови въпроси и решенията, които взимат или са на път да вземат.

Aко разбера, че съм успял да помогна/мотивирам дори на един единствен човек, значи всичко това си е струвало 🙂

Николай Делчев

Можеш да ме намериш във Facebook, Линкедин и Twitter